نوشته های خودمونی احسان

در کوی ما شکسته دلی میخرند و بس........بازار خودفروشی از آن سوی دیگر است.

ما چاهار درصدی ها.......

دیگه به مددِ القائاتِ مخاطبانِ محترم و محترمه‌ی وبلاگم، کم کم باید بپذیرم که من یک چهار درصدی هستم!

اینم سندش:

چند روز پیش دلو زدم به دریا و رخت تنبلی را آویزان و در کیسه را شل نموده و خودم شخصا نیمرو درست کردم!

من از این مدل نیمرو ها خوشم میاد که به ظرف نچسبه و برای این کار لازمه که قبلش طلای مرغزاد یا همون تخم مرغ گرانبها رو(سمت ما شده دونه ای 900 تومن لاکردار!) قبل از ریختن تو تابه به شدت هم میزنم و تابه و روغنشم حسابی داغ میکنم تا تخم مرغا نچسبه! می بینید که کدبانویی شدم برای خودم! به جانِ هوشنگ و آزیتا(که میخوام سر به تنشون نباشه)؛ دخترایِ بیان هم عمرن بتونن اینجوری مثل من نیمرو بپزن! همینجا همه رو به چالش درست کردن نیمرو  و گذاشتن عکس دعوت میکنم! عکسم بذارید ولی همین الانش 3-0 از من عقبید! (از لحاظ روانشناسی به این حالت میگن اُور کانفیدنس....اینو یاد بگیرید....)

البته این تبحّر عجیب یه شبه و الکی به دست نیومده! یادش بخیر در عنفوان جوانی وقتی که مدیر پروژه مون برامون یه خونه مجردی گرفته بود، آشپزی شده بودیم برای خودمون...یه چیزایی درست میکردیم خودمون کفمون میبرید...فقط همینو بگم براتون که شبا نخود و لوبیا و گوشت رو میریختیم تو قابلمه که تا صبح بپزه، که صبح بریم سر پروژه و ظهر بیاییم آبگوشت بخوریم.....ولی شوربختانه ساعت 4 صبح از بوی آبگوشت سوخته از خواب بلند میشیدیم و تا 8 صبح قابلمه سوخته می سابیدیم!!! یه همچین موجوداتی بودیم ما:)

دخترِ چهل گیسِ آلمانی، بنظرم دیگه وقتمه....معطّلش نکن.....با شنلِ قرمزت بیا منو بگیر:))

ملکه بانو
۱۶ مرداد ۹۷ , ۰۸:۳۱
سلام
همسر من در درست کردن نیمرو تبحر خاصی داره. می تونم ایشون رو به چالش دعوت کنم.
ولی خوب من ترجیح میدم نیمروم زرده اش عسلی و شل باشه، این جور همزده زیاد دوست ندارم.

پاسخ :

سلام
ما رو با با تجربه ها و ماهرها در نیاندازید! شما کلی کلاس خصوصی براش گذاشتید و از انگشت همسرتون چند تا هنر میریزه اونوخ میخواید بفرستید با من تو چالش شرکت کنه؟:)))) ما از همین الان دستمون بالاس
بعضی ها همینجوری دوست دارن ولی خب من نیمروی قاطی پاطیو ترجیح میدم:)
علیــ ـرضا
۱۶ مرداد ۹۷ , ۰۸:۳۸
خوبه چقدر بسوی موفقیت اونم آشپزیش در حال پیشرفتی ! 
بزودی زنت میدن ! 

پاسخ :

بله اگر نیمرو موفقیته من الان وسط موفقیتم!
کیا؟؟؟؟
همیار رایانه
۱۶ مرداد ۹۷ , ۰۹:۰۸

همیار رایانه ( 9099071728 ) پاسخگوی تلفنی سوالات ومشکلات رایانه ،  موبایل ، تبلت ، لپ تاپ و ....

شماره تماس:  9099071728

پاسخگویی به صورت شبانه روزی حتی ایام تعطیل.

www.hamyarrayaneh.ir  سایت :

برای آشنا شدن با آخرین اخبار فناوری به کانال ما بپیوندید.

تلگرام :  https://t.me/HamyarRayaneh

اینستاگرام :  https://instagram.com/_u/hamyarrayaneh

سروش:   https://sapp/hamyarrayaneh

هلما ...
۱۶ مرداد ۹۷ , ۰۹:۲۱
اینو خوردین؟! :||


پاسخ :

نه مالیدم به ابروهام تقویت شه!!:)))
آوا ره
۱۶ مرداد ۹۷ , ۰۹:۳۲
این نیمروها خوب نسس. باید قشنگ شل باشه که من بلد نیستم
حالا چرا آلمانی؟

پاسخ :

من نمیروی قاطی پاطی و سفت دوست دارم..از این شلا خوشم نمیاد
شما تا حالا یه آلمانی از نزدیک دیدید یا نه؟ فقط جواب همین ی سوال رو بدید لطفا!:)
چوگویک ...
۱۶ مرداد ۹۷ , ۰۹:۴۱
وای :)) یه بار به رفیق جان گفتم اینجوری درست کنه :دی نگم حاصل چی بود :|
آشپزیش عالیه ها نمیدونم چرا اینو خوب درست نکرد
و اینکه من بهش یکم بیکینگ پودر میزنم پف بیشتر میشه بعلاوه فلفل و نمک :دی
یکسریم فلفل از دستم در رفت تا یک هفته همه بهم چپ چپ نگاه میکردن 

پاسخ :

رفیق جان که از این غذای فقرا نیمخوره که ..میبرتتون بهترین رستوران شهر کباب برگ چرب با هم میزنید تو رگ!
دیگه نذارید چیزی درست کنه ببریدش رستوران
اوه..جوش شیرین؟ نزنید این چیزا روو....مریضتون میکنه
فلفل از نمک بهتره بنظرم.....با فلفل بالاخره یه جوری میشه خورد
بی نام
۱۶ مرداد ۹۷ , ۱۰:۰۶
نیمروی نچسب؟! من دوست دارم نصف تخم مرغ به ته ماهیتابه بچسبه و ته دیگی بشه ولی متاسفانه هر سری میخوام این اتفاق بیوفته شبیه این نیمروی نچسب شما از آب درمیاد :( برا همین معمولا میگم نن جون تو بیا اینکار رو بکن که نیمروهای تو خوردن داره و اونم فک میکنه من از تنبلی این کار رو بهش محول میکنم اما به مرگ بدخواهام اصلا اینطور نیست :))
به به چه آشپزهای قابلی بودین شما‌ :)) لابد جلوی اون بانوی ژرمنی هم میخواین قابلمه ی سوخته رو بذارین که تا صبح بسابه، چون بعید میدونم بتونین فرهنگ اصیل ایرانی رو ترویج بدین و یه آف گوشت... ببخشید آبگوشت تحویلش بدین :))

پاسخ :

خیلی فاز میده...ولی من اصلا از ته دیگه تخم مرغ خوشم نمیاد...سوزوندن که کاری نداره..بذارید بیشتر رو شعله بمونه
نن جونو چرا میندازید تو زحمت؟ به همین دوستاتون که بلد نبودن لاک بزنن بگید یادتون میدن دیگه نمیخواد مزاحم نن جوونتون بشید...
بانوی ژرمنی رو خیلی باکلاس اومدید...دنبال واژه قشنگتر بودم که شما گفتید..مرسی..زین پس بهش میگنم بانوی ژرمنی...بذارید بیاد با هم دیگه همش میریم مک دونالد غذا میخوریم...صبح/ظهر/شب!
الهه ...
۱۶ مرداد ۹۷ , ۱۰:۱۳
ولی من این کارا رو نمی کنم و بازم نمی چسبه، حالا باید برم ببینم چی کار می کنم به جاش چون اصلا یادم نمیاد آخرین بار کی نیمرو درست کردم:))
بیا منو بگیر آخرش خوب بود:))))

پاسخ :

شما استادید...احتمالا حسابی تابه رو داغ میکنید یا کلی روغن میریزید..وا 96 درصدی ها در مصرف روغن هم صرفه جویی میکنم:))
ببخشیدا ولی جمله دومتون رو یه جوری نوشتید و من یه جوری خوندم میخواستم بگم متاسفانه سن هامون به هم نمیخوره که بعد متوجه شدم آخرش منظورتون بوده که خوب بوده:))))
^_^ khakestari
۱۶ مرداد ۹۷ , ۱۱:۰۳
😁فقط خط اخر....
چرا اکثرا دکتریِ چهار درصدی ها عاشق المان هستند؟
یک استادی داشتم،این بنده خدا هم شیفته دخترای اروپایی و المانی بود😁

پاسخ :

مرسی...همه زوم کردن رو خط آخر نمدونم چرا؟؟؟؟
بخاطر خصوصیات آلمانه خب!
من فقط بانوی ژرمنی..انگلیس و فرانسه رو بذارید کنار....
آلاء .
۱۶ مرداد ۹۷ , ۱۲:۰۰
بجا این جنگولک بازی ها یه ماهی تابه تفلون بگیرید که نچسبه

پاسخ :

الان این بچسبه؟  حقیقتش اون روز تفلون درست و حسابی تو آشپزخونه رو پیدا نکردم..اینو از ته توها گیر اوردم...ما 96 درصدی هستیم تو همینا غذا میخوریم خب:))
حوا ...
۱۶ مرداد ۹۷ , ۱۲:۱۲
خدایا :)))

پاسخ :

کاری دارید با خدا بمن بگید بهش بگم:)
منتظر اتفاقات خوب (حورا)
۱۶ مرداد ۹۷ , ۱۲:۳۳
ما نیمرو این مدلی دوست نداریم! نیمرو باید تخم مرغش چشمک بزنه:-)

پاسخ :

ما اتفاقا این مدلی دوستع داریم....چشمک شرعا جایز نیست!
بانوچـ ـه
۱۶ مرداد ۹۷ , ۱۴:۲۳
من تخم‌مرغ دوست نبودم هیچ‌وقت، ولی خب این مدلیشو دیگه عمرا نمیتونم بخورم، یکم شل و آبکی باید باشه آخه :دی

پاسخ :

ما هم تخم مرغ دوست نبودیم.....چشه مگه؟ شل باشه که بوی ذوق میده!:)))))
Niloo .hmd
۱۶ مرداد ۹۷ , ۱۵:۱۳
عرضم به حضورتان که::
با یه نیمرو همچین اعتماد به نفسی به دست اوردی...
قرمه سبزی درست کنی داوطلبانه میری ناسا
😂😂😂

پاسخ :

عارضم محضر انورتان که::::
من برنجم بلدم درست کنم......آبگوشت هم همینطور.....اعتماد بنفس سرخود و اتومات بالاس....ربطی به نیمرو و قرمه نداره:)
Meghnatism ...
۱۶ مرداد ۹۷ , ۱۵:۳۶
من شمارو به توبه دعوت میکنم برادر
این چه چالش پرخرجو لاکچریو مرفه مآبانه ایه(؟؟!)
شما خوب
1ستاره طلایی هم من میدم بشی 4-0
خوبه؟
حتما کمپ حمایت از نسل جدید مرغ ها باید باید سراغت!

پاسخ :

دیگه بعضی وقتها لازمه آدم تو زندگیش ولخرجی کنه
من نباید نشون بدم که چهار درصدیم؟ افتخار نداره؟
نه ممنون همون بانوی ژرمنی بیاد سراغم ما رو بسه:)
** سیلاک **
۱۶ مرداد ۹۷ , ۱۷:۰۵
دیگه وقتته خدایی ^_^

پاسخ :

عه؟ شما هم متوجه شدید؟؟:))))) میگم وقتمه..
الهه ...
۱۶ مرداد ۹۷ , ۱۸:۴۲
تازه آلمانی هم نیستم!:)))

پاسخ :

بله دقیقا...ضمن اینکه بنده هم قصد دارم تحصیلاتمو ادامه بدم:))
احسان ◇
۱۶ مرداد ۹۷ , ۱۸:۴۸
نیمرو فقط عسلی داداش :)

پاسخ :

نیمرو فقط همینی که من درست میکنم بقیه اش سوسول بازیه:)
علیــ ـرضا
۱۶ مرداد ۹۷ , ۲۰:۰۸
نیمرو خودش نصفه راهه فقط نصف راه دیگه !
من !

پاسخ :

نه دیگه ما آشپزی رو تموم کردیم
بهت نمیاد:)
بهارنارنج :)
۱۶ مرداد ۹۷ , ۲۲:۳۶
همه اقایون این توهم دارن که تو نیمرو درست کردن خاصن و رودست ندارن😜

پاسخ :

همه خانوما هم این توهم رو دارن که نیمرو درست کردن کاری نداره! اگر خیلی ادعا شون میشه پارک دوبل رو صحیح انجام بدن:))
آوا ره
۱۷ مرداد ۹۷ , ۰۲:۰۸
بله بیشتر از یکی دیدم. که چی اونوقت؟

پاسخ :

خدا رو شکر..هیچی اونوخ..
آسـوکـآ آآ
۱۷ مرداد ۹۷ , ۲۳:۴۰
سلام دکتر
من دوست دارم نیمرو زرده ش جدا باشه،
سعی میکنم تو چالش شرکت کنم.

پاسخ :

سلام خانم مهندس
نمیدونم چرا همه جدا دوست دارن من قاطی پاطی
لطف میکنید ولی واقعیت اینه هیشکی جز شما استقبال نکرده!
Miss dolati
۱۸ مرداد ۹۷ , ۱۳:۲۶
چه عجب یکی عین من دوست داره:))
منم نیمرو قاطی میکنم چون از سفیدش متنفرم بلکن به لطف زردش خورده شه

پاسخ :

عه؟ شما هم مثل من نیمرو دوست دارید؟ 
چه خوب
بزنید قدش پس:)

سمولی :)
۱۸ مرداد ۹۷ , ۱۵:۳۹
نیمرو باید نه شل باشه نه سفت باشه زرده شم یه کمم هم زده باشه فقط ،که خشگلیاش بمونه. نه خیلی زیاد ^_^ 

پاسخ :

بیزحمت درست کنید برام بفرستید ببینم منظورتون دقیقا چه شکیه؟!
زهرا
۱۹ مرداد ۹۷ , ۱۲:۴۵
نیمرو فقط باید تو تابه رویی جوری پخته شه که ته دیگ بزنه اینجوری که شما پختین خیلی حال نمیده

پاسخ :

من که همینجوری دوست دارم..اونجوری هم اگر گشنم باشه حرفی ندارم...الان که دقت میکنم همشو دوست دارم:)
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
Designed By Erfan Powered by Bayan