نوشته های احسان

بگذار و بگذر

نوشته های احسان

بگذار و بگذر

نوشته های احسان

*/ سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد. ( پائولو کوئیلو)
*/ آرامشی که اکنون دارم،مدیون انتظاری است که دیگر از کسی ندارم(سیلویا پلات)
*/ تا باد مخالف نباشد، بادبادک بالا نمی رود!
*/میخوای واسه هدفت تلاش کنی یا میخوای یه عمر حسرت بخوری؟؟!!
*/ بندبازها درست موقع سه قدم آخر می‌میرن. چون فکر می‌کنند دیگه رسیدن و اون سه قدم رو با غرور بر‌می‌دارن.
*/ یگانه صافکار دلهای تصادفی خداست...
*/بدی بزرگ شدن اینه که دیگه زخمامون با بوس کردن خوب نمیشه!
*/ ﻗﺪﺭﺕ ﮐﻠﻤﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺑﺎﻻ ﺑﺒﺮ ﻧﻪ ﺻﺪﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺎﻋﺚ ﺭﺷﺪ ﮔﻠﻬﺎ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﻧﻪ ﺭﻋﺪ ﻭ ﺑﺮﻕ !
*/برای قایق های بی حرکت، موج ها تصمیم می گیرند..
*/به ما گفتن یک‌بار بیشتر زندگی نمی‌کنی، ما هم پاشدیم، جمع کردیم و رفتیم که زندگی کنیم، نگو همین پاشدن، جمع کردن و رفتن خودِ زندگی بود!
*/انسان مدام باید مشغول کار باشد. سازندگی کند، وگرنه از درون پوک می شود. و بیکاری بدتر از تنهایی است. آدم بیکار در جمع هم تنهاست ...

بایگانی
محبوب ترین مطالب

مشاوران کنکور ارشد و رتبه‌های برتر سال‌های قبل در همایش موفقیت در کنکور:

چگونه هنر درست درس خواندن را جایگزین زیاد درس خواندن کنیم؟

تاریخ انتشار : ۱۳ مهر ماه۱۳۹۲

 

دانشگاه امیرکبیر روز دوشنبه، هشتم مهر میزبان «همایش راهکارهای موفقیت در مسیر آزمون کارشناسی‌‌ارشد» بود. این همایش به همت انجمن علمی مهندسی برق و با همکاری موسسه آموزش عالی مدرسان شریف برگزار شد. 
سخنران بخش نخست این همایش مهندس علیرضان قاسمی، کارشناسی‌ارشد برق و مدیر دپارتمان مشاوره و برنامه‌ریزی موسسه مدرسان شریف بود.
او به توضیح نکات و مباحث مهمی پرداخت که توجه به آنها برای همه داوطلبان آزمون کارشناسی‌ارشد، صرف نظر از رشته و گرایش آنها اهمیت دارد. گزارش کامل سخنرانی مهندس قاسمی را اینجا بخوانید.
 
در بخش دوم همایش، سه تن از مشاوران موسسه مدرسان شریف که هر کدام توانسته بودند رتبه‌های برتر آزمون سال‌های گذشته را کسب کنند به بیان تجربیات و توصیه‌های خود در مورد این آزمان پرداختند. 
بابک یزدی، رتبه 2 آزمون دکترا در رشته برق گرایش قدرت، سعید جهانی رتبه 1 رشته IT و احمد عبدی، رتبه 2 مهندسی مکانیک گرایش جامدات سخنران این بخش از همایش بودند.
 
•هنر ندیدن سوال
بابک یزدی، مشاور رشته مهندسی برق در موسسه مدرسان شریف، است. او سخنان خود را با بیان این نکته آغاز کرد که «داستان کنکور کارشناسی‌ارشد به طور کلی با آزمون کارشناسی متفاوت است».
به گفته او پذیرش در آزمون کارشناسی به استراتژی خاصی نیاز ندارد و تنها کافی است داوطلب زیاد درس بخواند و برای رسیدن به رتبه‌های برتر نیز باید درصدهای بالای 80 درصد را کسب کند. 
یزدی تاکید کرد: «اما برای پذیرش در آزمون کارشناسی‌ارشد شما باید هوشمندانه درس بخوانید و طرح و برنامه داشته باشید.»
مشاور رشته مهندسی برق در موسسه مدرسان شریف افزود: «برای کسب رتبه‌های تک رقمی در این آزمون کافی است درصدهایی حول و حوش 50 یا در نهایت 60 درصد کسب کنید به همین دلیل به هیچ‌وجه لازم نیست وقت خود را صرف پاسخگویی به تمام سوالات کنید.»
یزدی «هنر ندیدن سوال» را بسیار مهم دانست و گفت: «در صورتی که اصرار داشته باشید به تمام سوال‌های هر درس پاسخ دهید از یک سو زمان از دست می‌دهید و از سوی دیگر ممکن است به دلیل پاسخ‌های غلط نمره منفی کسب کنید.»
او در پایان سخنان خود بر اهمیت شرکت در آزمون‌های آزمایشی و پاسخگویی به تست‌های فراوان تاکید کرد.
 
•جزوه و کتاب نخوانید
در ادامه احمد عبدی، مشاور رشته مهندسی مکانیک در موسسه مدرسان شریف، با ذکر خاطره‌ای از تلاش‌های بیهوده خود برای پاسخ به یک سوال اشتباه در کنکور کارشناسی‌ارشد تاکید کرد: «فراموش نکنید که بعضی از پرسش‌ها ممکن است اشتباه باشند. در صورتی که وقت زیادی برای پاسخگویی به اینگونه سوالات صرف کنید زمان لازم برای پاسخ به سوالات دیگر را از دست می‌دهید.»
او افزود: «اصلا نباید نگران غیراستاندارد یا اشتباه بودن پرسش‌های آزمون و تاثیر آن در نتیجه نهایی خودتان باشید چرا که شرایط برای همه یکسان است و دیگران نیز با این مشکل مواجه هستند.»
مشاور رشته مهندسی مکانیک در موسسه مدرسان شریف به داوطلبان توصیه کرد از مطالعه جزوه و کتاب‌های مراجع خودداری کنند و منابعی را بخوانند که برای آزمون کارشناسی‌ارشد نوشته شده‌اند.
 
•لاک‌پشت باشید 
سعید جهانی، مشاور رشته مهندسی کامپیوتر و IT در موسسه مدرسان شریف، آخرین سخنران این همایش بود.  
او آزمون کارشناسی‌ارشد را به یک مسابقه اتومبیل‌رانی تشبیه کرد و گفت: «برای موفقیت در این مسابقه شما علاوه بر اینکه باید ماه‌ها برای کسب آمادگی تلاش کنید، در خود روز آزمون هم باید آماده باشید. در غیر این صورت حتی اگر شوماخر باشید نمی‌توانید موفقیتی کسب کنید. به همین دلیل آمادگی روانی و جسمی در روز کنکور اهمیت زیادی دارد.»
جهانی در ادامه به داوطلبان توصیه کرد از هر کسی مشاوره نگیرند. 
به گفته او در بعضی دانشگاه‌های برتر رسم است که دانشجویان از دانشجویان سال‌های برتر در مورد نحوه مطالعه و رمز موفقیت آنها راهنمایی می‌خواهند در حالی که این کار دو اشکال دارد: «نخست اینکه ممکن است راهی که افراد دیگر رفته‌اند برای شما مفید نباشد.»
جهانی ادامه داد: «از سوی دیگر در این دانشگاه معمولا افراد به وقت زیادی که برای درس خواندن صرف کرده‌اند اشاره نمی‌کنند و این موضوع را به نوعی افت می‌دانند. به همین دلیل ممکن است صادقانه به سوال شما پاسخ ندهند.»
او افزود: «در صورتی که فردی به شما گفت برای پذیرش در این آزمون لازم نیست زیاد درس بخوانید و خودش با یک یا دو ماه درس خواندن موفق شده است، حرف او را باور نکنید.»
مشاور رشته مهندسی کامپیوتر و IT در موسسه مدرسان شریف، در ادامه سخنان خود به حاضران توصیه کرد آهسته ولی پیوسته درس بخوانند.
به گفته او بعضی افراد با قدرت و انگیزه زیادی درس خواندن را آغاز می‌کنند ولی به مرور انرژی خود را از دست می‌دهند و به تدریج از ساعت درس خواندن آنها کاسته می‌شود. 
حتی ممکن است این افراد مدتی اصلا درس نخوانند ولی به زمان کنکور که نزدیک می‌شوند دوباره با سرعت و صرف وقت و انرژی زیاد شروع می‌کنند به درس خواندن. 
آنها می‌خواهند در یک ماه باقی مانده به کنکور زمانی را هم که از دست داده‌اند جبران کنند ولی معمولا در انتها به نتیجه دلخواه خود نمی‌رسند. 
به همین دلیل داوطلبان باید به مرور ولی به صورت پیوسته مطالعه کنند.  
جهانی در بخش دیگری از سخنان خود انتخاب منابع مناسب و شرکت در آزمون‌های آزمایشی را بسیار مهم دانست و افزود: «لازم نیست تمام منابع را از یک موسسه تهیه کنید. هر موسسه ممکن است در یک درس قوی‌تر عمل کرده باشد. تحقیق کنید و بهترین کتاب‌ها را تهیه کنید.»
او ادامه داد: «حتی‌الامکان کتاب‌های مرجع را مطالعه نکنید مگر اینکه احساس کنید در مورد یک موضوع خاص توضیحات کتاب کنکور  مبهم است و شما نمی‌توانید به خوبی آن را درک کنید. در این صورت فقط برای همان مبحث خاص به کتاب‌های مرجع رجوع کنید.»
به گفته او در صورتی که داوطلبان وقت زیادی داشتند، می‌توانند مثال‌های موجود در کتاب‌های مرجع را نیز مطالعه کنند. 
جهانی در مورد آزمون‌های آزمایشی نیز گفت: «سرفصل‌های این آزمون‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که اگر شما به صورت دقیق بر اساس آنها عمل کنید تا پایان آذرماه تمام مباحث لازم را مطالعه کرده‌اید و این زمان ایده‌آلی است.»
مشاور رشته مهندسی کامپیوتر و IT در موسسه مدرسان شریف افزود: «بعضی افراد به این بهانه که نمی‌توانند بر اساس سرفصل‌های آزمون‌های آزمایشی عمل کنند و از سرفصل‌ها عقب می‌افتند، از شرکت در این آزمون‌ها اجتناب می‌کنند. در حالی که اگر خود شما هم بخواهید برای مطالعه برنامه‌ریزی کنید باید تا پایان آذرماه مطالعه مباحث را به پایان برسانید.»
او در پایان گفت: «حسن شرکت در آزمون‌های آزمایشی در این است که داوطلبان را مجبور به مطالعه می‌کنند و حس رقابت را در آنها به وجود می‌آورند. همچنین به داوطلبان کمک می‌کنند توانایی‌ها و ضعف‌های خود را بشناسند.»
 
•مسابقه هوش و جلسه پرسش و پاسخ
در پایان «همایش راهکارهای موفقیت در مسیر آزمون کارشناسی‌‌ارشد» آزمون هوشی برگزار شد که برنده آن توانست «یک سال استفاده رایگان از خدمات موسسه مدرسان شریف» را به دست آورد.

پس از اتمام همایش نیز داوطلبان رشته‌های مختلف، در گروه‌های جداگانه در جلسه پرسش و پاسخی با مشاور رشته خود شرکت کردند.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۳/۱۰

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">